27
Νοε
2018

Ημερίδα για την Ανάπτυξη ικανοτήτων για την οργάνωση της αξιολόγησης σε τοπικό επίπεδο, Αθήνα 29 Νοεμβρίου 2018

Στις 29 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Λ. Αθηνών 58, ισόγειο) ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη ικανοτήτων για την οργάνωση της αξιολόγησης σε τοπικό επίπεδο». Η ημερίδα απευθύνεται στους εκπροσώπους των Ομάδων Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) CLLD/LEADER που έχουν οριστεί υπεύθυνοι για θέματα αξιολόγησης, καθώς και σε Γενικούς Διευθυντές των Αναπτυξιακών Εταιρειών ή/και Συντονιστές των τοπικών προγραμμάτων.

Στόχος της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των ΟΤΔ και η περαιτέρω εξειδίκευση των ενεργειών που απαιτούνται και των κατάλληλων ερωτημάτων αξιολόγησης που πρέπει να τεθούν, προκειμένου οι ΟΤΔ να οργανώσουν την αξιολόγηση των τοπικών τους προγραμμάτων και να καταρτίσουν το Σχέδιο Αξιολόγησης τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με ενέργειες αξιολόγησης που έχουν ήδη δρομολογήσει ή/και υλοποιήσει ΟΤΔ από άλλα κράτη μέλη και από ελληνικές ΟΤΔ, προκειμένου αφενός να συζητηθούν τα απαραίτητα βήματα για την κατάρτιση ενός Σχεδίου Αξιολόγησης και αφετέρου, η σημασία της αξιολόγησης για την ανάδειξη του έργου που επιτελείται από τα τοπικά προγράμματα LEADER/CLLD και τις Ομάδες Τοπικής Δράσης.

Για τη συμμετοχή στην ημερίδα είναι απαραίτητη η εγγραφή σας έως τις 22/11/2018 στη  φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Τις παρουσιάσεις της ημερίδας μπορείτε να τις δείτε εδώ

 

Ημερομηνία εκδήλωσης: 
Πέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018
Ημερομηνία έναρξης πρόσκλησης: 
Πέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018
Ημερομηνία λήξης πρόσκλησης: 
Πέμπτη, Νοέμβριος 29, 2018